‘Dirty Sanchez: The Movie’ (2006) | Žuti titl

‘Dirty Sanchez: The Movie’ (2006)

Raketni pogon
Raketni pogon

Kanibalizam i mazanje govnima – dobrodošli u zabavu za 21. stoljeće!

Dirty Sanchez, čuvena velška MTV inkarnacija Jackassa, nikada nije bila toliko simpatična kao varijanta američkih kolega, jer su umjesto na spajkdžounskovski humor uvijek igrali prvenstveno na kartu šoka i izdržljivosti boli, jedući pečena govna i zadavajući si nevjerojatne ozljede, koje je prečesto bilo teško gledati, a kamoli se uz njih zabavljati. Srećom, njihovo filmsko izdanje, izišlo u godini kada Jackassovci imaju svoj dugometražni nastavak, a Finci Dudesons konačno svoj cjelovečernji prvijenac, zabavnije je od većine TV epizoda. Iako, paradoksalno, daleko najekstremnije. Ikada i igdje.

Upakirano kao putovanje svijetom, 'Dirty Sanchez: The Movie' donosi avanture četiri velška morona u Rusiji, Tajlandu, Japanu, Meksiku i Dominikanskoj Republici. Što podrazumijeva natezanje s transvestitima u Bangkoku, primanje 103 paintball metka u golo tijelo u Rusiji ili natjecanje u drkanju u Japanu, gdje su se susreli i sa slavnim Tokyo Shock Boysima (tzv. 'japanski Jackass'),  kojima su demonstrirali svoju novu igru – mačevanje sa štapovima za bubnjanje zabodenima u šupak. Onaj kome prvi ispadne štap iz šupka, mora sadržaj sa štapa razmazati ispod nosa, tj. napraviti pravi pravcati dirty sanchez! Kao da to nije bilo dovoljno pa veliko finale donosi enemu od piva, istiskivanje piva iz svog šupka u čašu i, naravno, ispijanje sadržaja.

Ključni dio ovog 'filma' jest sada već slavno kanibalističko ispijanje liposukcijom izvađenog sala svog prijatelja, uz povraćanje i grickanje kukaca. Sve to plus klamanje jezika, još jedno antologijsko šmrkanje lajne wasabija, sipanje superljepila u nosnice, hračkanje u tuđa i pišanje u svoja usta, cuclanje smrznutog govneta… A ako vam sve to nije dovoljno, tu je i rezanje prsta u (pseudo)jakuza stilu, sa žvakanjem odrezanog komada!

Granice su, u svakom slučaju, po tko zna koji put ponovo pomaknute, a na vama je da zaključite hoćete se više smijati ili povraćati.

(I samo da znate da je iz filma nešto ipak i izbačeno – scena u kojoj jedan od debila siše govna iz anusa živog zeca! Službeni razlog cenzora? Ugnjetavanje životinja. No, ubijanje kokoši, pauka i škorpiona ipak je ostalo unutra)

Povijesno ispijanje sala
Povijesno ispijanje sala
Ozljede
Ozljede

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj