‘Colour Blossoms’ (2004.) | Žuti titl

‘Colour Blossoms’ (2004.)

Ako netko samo živi za ljubav, a ne želi umrijeti za nju, onda to nije prava ljubav!

Meili je prodavačica nekretnina u Hong Kongu te prilikom poslovnog razgledavanja skupe vile upoznaje japansku milfericu Umeki koja proriče budućnost iz karata, ima dosta mlađeg ljubavnika Kima, a zbog nesretnog djetinjstva i agresivnog oca voli bol i sado-mazo eksperimentiranje. Meili postaje dio Umeki-Kim ljubavne veze u koju se još upliće i treća pohotna djevojka, opčinjena Kimovim likom i djelom… Ali to još nije sve! Njihov seksualni interkors voajerski promatra policajac br. 4708 koji je žešće napaljen na Meili. Totalni kaos nastaje kad Meili sazna da je Kim u stvari mrtav već duuuugi niz godina, da je novopridošla pohotnica utjelovljenje mlade Umeki, a najbolnija je spoznaja de je Kim-Umeki odnos zapravo transseksualna sadomazo veza koja je od siline emocija te promjene spola otišla u krasan klinac!

Noga nogu mije...

Noga nogu mije…
Esendem u klaonici

Esendem u klaonici

 

 

 

 

 

 

To bi ukratko bila radnja ove nadrealno-teatralne drame o ljubavi, ali onoj pravoj, drugačijoj i zajebanoj strani ljubavi u kojoj razum i logika baš i nemaju previše mjesta pa neke stvari samo treba prihvatiti bez previše razmišljanja. O redatelju Fan Yeungu odmah znate više ako saznate da mu se prošli film zvao ‘Bishonen’. Očito je riječ o redatelju koji voli propitkivati granice seksualnosti.Ovaj put mu je budžet i te kako išao na ruku pa je uspio ostvariti rijetko viđenu panazijsku suradnju – glazbu potpisuje jedan od velikana Bollywooda, izvršnu produkciju Fruit Chan, glumci su iz Japana, Koreje te Hong Konga, a snimatelj je “vanjski” Kinez što baš i nije čest slučaj za hongkonšku produkciju.

Nanesi mi bol!

Nanesi mi bol!
Prijenos iskustva u praksi

Prijenos iskustva u praksi

Fenomenalna laganini putujuća kamera, napojite-se-žedne-oči scenografija interijera i fino potenciran seksualni naboj kvalitete su ovog filma, a supersimpatičan, informativan i preveden making of, fotografije sa snimanja i muzički spot su dodaci dvostrukog dvd izdanja. I ne mogu vjerovati da na imdb-u ima manju ocjenu od ‘Green ustali-smo-se-iz-kina Chaira’.

Image
Image

Marko
Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj