‘Goodbye Mr. Cool’ (2001) | Žuti titl

‘Goodbye Mr. Cool’ (2001)

Uzdravlje!

Uzdravlje!

Zagubljena trijadska akcijska drama.

Sve dok se i dalje mogu iskopati nepogledani krimići iz Hong Konga u kojima glumi Lam Suet, ja sam sretan čovjek – a ovog puta, usrećila me klasična saga o gangsteru koji želi živjeti pošteni život, s mješavinom pop filma i klasične azijske gangsterske prljavštine upakirane u emotivnu, koliko i hard boiled krimi-dramu.

‘Goodbye Mr. Cool’ je priča o honkgonškom mafijašu Cool Dragonu (Ekin Cheng), koji se nakon nekoliko godina provedenih u tajlandskom zatvoru vraća kući i odluči započeti novi život, radeći u restoranu prijatelja. Ali čim se vratio zatrpale su ga horde trijada koje se dive njegovom statusu legende, kao i dječak koji tvrdi da je njegov sin. I kako da se u takvoj situaciji čovjek ostavi prošlosti?

Zajedno s melodramom i humorom dolaze i dobri, krvavi fajtovi rukama, nogama, palicama i mačetama. Sasvim dovoljno za oprostiti grozan soundtrack i sapunjave dijelove.

Bit će frke

Bit će frke
Jutarnja gimnastika

Jutarnja gimnastika

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj