‘The King Of The Kickboxers’ (1992) | Žuti titl

‘The King Of The Kickboxers’ (1992)

Razglednica

Razglednica

Loren Avedon u svijetu tajlandskog borilačkog snuff filma!

Koji masterpis! Ovo je tako divno da bi se poput lijeka trebalo propisivati svakom tko pati od pomanjkanja dobrog raspoloženja, barem jednom tjedno, preporučljivo za nedjeljna poslijepodneva. Neuništivi Loren Avedon, koji u jednoj od predivno autoreferencijalnih scena s konzervom Budweisera gleda VHS s insertima iz ‘No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers’, vjerojatno najgori glumac među borcima, ovog se puta vraća kao policajac na tajnom zadatku, ali i kao čovjek s privatnom misijom zvanom – osveta!

Deset godina nakon što je zli Khan ubio njegovog brata ne mogavši podnijeti što je jedan Amerikanac osvojio prvenstvo tajlandskog boksa u Bangkoku, Loren aka Jake Donahue vraća se na mjesto zločina, istražiti Khanovu umiješanost u produkciju akcijskih, borilačkih filmova u kojima se protagonisti uistinu ubijaju.

Slijede predivne scene treninga u džungli, s nimalo karizmatičnim masterom koji se opija i druži s majmunom te propala američka manekenka u žutim tajicama koja bježi od pakla bijelog roblja i jako puno atraktivnih koreografija, kao i pokoji dirljivi kadar Avedona koji razgleda grad s bananom u ruci ili jednostavno izgleda kao totalno debil s prišivcima USA na svojem jeans prsluku bez rukava. Prva liga!

Žan Van Deklam, beat this!

Žan Van Deklam, beat this!
Snuff na djelu

Snuff na djelu

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj