‘The Unbelievable’ (2009) | Žuti titl

‘The Unbelievable’ (2009)

Njam, njam!

Njam, njam!

Klasični azijski Cat III horor na novi način – poznati trend ždranja crva iz Hong Konga susreće tajlandsku crnu magiju, mondo šok i paranormalno!

I sve to u špranci novog trenda video-duhova – s jedne strane ‘Paranormal Activity’, a s druge reality-ghost-serijali koji su zatrpali kablovsku. ‘The Unbelievable’ kombinira oba, po dobrom starom receptu lažnog dokumentarca, predstavljajući se kao analiza paranormalnih događanja u Tajlandu i Maleziji, snimljena od strane hongkonške televizijske ekipe u potrazi za fenomenima.

Šteta što je dio posvećen dokumentranoj night-shot jezi posve neuvjerljiv, uvelike zahvaljujući tome što su kvazidokumentarcu naserečili soundtrack, ali zato ‘The Unbelievable’ generalno podiže uloge po klasičnom gross out receptu horor-Azije – ovdje ćete pronaći uistinu svašta, od pravih fotografija poluraspadnutih leševa tajlandskog tsunamija, trljanja zaklane žabe o kosu te klasične tone crva i povraćanja do nečeg što još nikada niste vidjeli na filmu: čovjeka koji pred kamerama jede pravu pravcatu živu, koprcajuću kokoš! S perjem!

Nisam siguran je li luđa scena u kojoj goli transseksualni šaman s groznim silikonjarama odrađuje obred s velikim crnim dildom nad tijelom prostitutke.

Šamanska posla

Šamanska posla
Ode sirota žaba

Ode sirota žaba

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj