‘Vampire Girl vs Frankenstein Girl’ (2009) | Žuti titl

‘Vampire Girl vs Frankenstein Girl’ (2009)

 

Oči lijepe... poput cvijeća!

Oči lijepe… poput cvijeća!

‘Twilight’ za japanske tinejdžere.

Uz malo ‘Re-Animatora’ i ‘Let The Right One In’ – Yoshihiro Nishimura se vratio, zajedno s gospodinom po imenu Naoyuki Tomomatsu, partnerom na režiji i čovjekom poznatim po klasicima ‘Stacy’ i ‘Eat The Schoolgirl’!

Zajedno nastavljaju modernu ero guro nansensu tradiciju, zacementiranu remek-djelom ‘Tokyo Gore Police’, ovog puta odvodeći stvari na teren školskih hodnika i brutalne društvene satire, koja sadrži ne samo klasično rasistički japanski humor (Zulu ganguro djevojke i učitelj kineskog s kung fu brkovima i plućima ispunjenim ispušnim plinovima), već i parodiju na… sve živo.

Umjetnici

Umjetnici
Poljubi me!

Poljubi me!

Priča je to o mladoj vampirici koja se zaljubi u običnog dečka iz razreda, a kad ga pretvori u vampira, njegova djevojka strada u napadu ljubomore, ali potom biva pretvorena u ubojitu frankenštajnovsku mašinu, koja ispaljuje šarafe iz vlastitog tijela.

Prezgodne žene i nezaobilazne fontane krvi susreću letenje na propeleru izrađenom od odrezane ruke, školsko natjecanje u samoranjavanju, vožnju na fleksericama od krvi i bizarluke kakve nismo očekivali, ali smo im se nadali. Nema se tu što ne voljeti.

Prije frankenštajniranja

Prije frankenštajniranja
Tko je žedan?

Tko je žedan?

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj