‘Alien 3000′ (2004.) | Žuti titl

‘Alien 3000′ (2004.)

ImageLijepo je znati da još uvijek ima onih koji će dati nešto novca što im je zapelo u džepu za financiranje ovakvog filma, ali pitanje je – tko to gleda? OK, kenjam, očito je da ima videoteka koje će to kupiti, onih koji će to ripati u DivX (što, ne mislite valjda da sam ovo platio?) i, na kraju krajeva, frikova poput mene koji će posvetiti sat i dvadeset minuta piljenju u nevjerici.

Jedina misterija ostaje – zašto takav užas nazvati ‘Alien 3000′? OK, kenjam, zato što ga nitko ne bi ni kupio ni gledao pod pravim nazivom ‘Unseen Evil 2′, ali ovaj urnebesno loš akcijski horor zapravo bi se trebao prodavati kao ‘Predator snimljen za 3 kune’, obirom na to koliko ga i kako loše potkrada… U svom siromaštvu od radnje, svedene na skakutanje ljudi, igračaka i loših kostima po šumi, u kojoj se krije ubojiti svemirac, njegovo skriveno blago i misterije neriješenih masakriranja u obližnjoj spilji.

Neopisivo loše makete, užasan CGI, katastrofalna gluma i casting (čak se i Lorenzo Lamas nekim čudom našao na hrpi), šnasovski gore… I da, Ida (joj, što volim igre riječima) iz Lolobridžide glumi u ovom filmu. OK, kenjam, al’ glavna glumica joj je stvarno nevjerojatno slična!

Nakon ovog smeća, dobio sam iznenadnu želju baciti oko i na ‘Dracula 3000′. Javim vam postoji li dno ispod dna…

ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: