‘Postman Blues’ (1997.) | Žuti titl

‘Postman Blues’ (1997.)

ImageHiroyuki Tanaka poznatiji kao Sabu režirao je neke prilično zanimljive filmove – ‘Unlucky Monkey’ je imao potencijala biti super, ali ga je uništio rušilački ritam (počne zakon, onda postane totalno sranje, pa se opet popravi, pa je loš, pa je super…), ‘Hard Luck Hero’ je jako zabavan, a ‘Postman Blues’, još jedna eksploracija bizarnog spleta okolnosti u životu običnog čovjeka, najbolji je od svih koje sam imao prilike pogledati.

Emotivno najsnažniji i redateljski najstaloženiji, ‘Postman Blues’ je priča o poštaru Ryuichiju. On jednog dana dostavi pismo svom starom prijatelju, koji je u međuvremenu postao jakuza te slučajno ode kući s njegovim friško odrezanim pokajničkim prstom u torbi punoj pisama. Policija ga počinje pratiti i slagati sulude scenarije njegove moguće povezanosti s kriminalom. Istovremeno, Ryuichi se zaljubi u djevojku koja umire od raka…

Drama, komedija, krimić, odličan film.

ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj