‘Enter The Game Of Death’ (1980) | Žuti titl

‘Enter The Game Of Death’ (1980)

Jeste li mazohisti?

DVD

DVD

Mislim, filmski a ne ono drugo… Volite li se mučiti gledanjem gluposti? Ne tražite dalje – evo ‘templatea’ Bruceploitation žanra (detalji ovdje i Google, naravno 🙂 ), filma-imitatora Leejevog posljednjeg, nikad dovršenog djela koje će vas izmučiti kao nikad! Sa Bruce Leom (ne, ne fali slovo – vidi navedeni link) koji se ovdje svojski potrudio skinuti karakteristične grimase, gestikulacije i finte svog ‘idola’ i skoro pa imenjaka Bruce Leea (ama baš sve – od trzanja nosa palcem do lizuckanja rana) snimivši ovo na istim lokacijama na kojima je Lee započeo rad na ‘Game of Death’ i na kojima su drugi plagijatori (Clouse i co.) izexploatirali i upropastili legendarni, nikad dovršeni materijal u svojoj viziji kako bi ‘Game of Death’ trebao izgledati.

Ovo je još gore! Zaplet je priča o potrazi za tajnim dokumentima kineske vlade koje je netko ukrao a Mr. Ang (Bruce Le) ih, naravno, traži… Sve to postoji u tragovima samo da bi se pospajale beskrajno duge, još ‘beskrajnije’ jadne i još beskrajno ‘beskrajnije’ besmisleno ubačene scene tučnjava. Donekle je zanimljiv ‘Game of Deathom’ inspiriran a ni približno toliko dobar obračun po katovima pagode (posebno protiv ‘gospodara zmija’ i majstora nunchakua – obojica sa neviđenim plastičnim perikama) ali ipak ne dovoljno zanimljiv da bi filmskim mazohistima pokvario užitak ostatka filma! 🙂

Imao je Bruceploitation svojih svjetlijih trenutaka (kako npr. film naslovljen ‘Clones of Bruce Lee’ može biti loš? 🙂 ) nego što je ova crna rupa.

Ovo su nunčake a ja nisam Bruce Lee...

Ovo su nunčake a ja nisam Bruce Lee…

Drzniče! Uvrijedio si moju frizuru!

Drzniče! Uvrijedio si moju frizuru!

 

 

 

 

 

 

 

Klasik za one koji vole ovaj bizarni žanr, do sada nepoznato i novootkriveno Bruceovo djelo za one koji naslov poput ‘Bruce Li in New Guinea’ komentiraju riječima ‘Kad će već jednom naučiti da se ne zove Bruce Li nego Bruce Lee’ a masterpis za one kojima je gledanje lošeg filma dobra zabava!

A ovo nije Kareem Abdul-Jabbar

A ovo nije Kareem Abdul-Jabbar

E a ovo JE Bolo!

E a ovo JE Bolo!

Arminio
Voli sve što vole mladi ... iz 70-ih i 80-ih.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj