‘Like A Virgin’ (2006) | Žuti titl

‘Like A Virgin’ (2006)

Dream team
Dream team

Debeli gay tinejdžer u svijetu korejskog hrvanja.

Opsjednut Madonnom, zaljubljen u profesora, opsjednut promjenom spola, maltretiran u školi. Dijete razvedenih roditelja, otac alkoholičar koji završava u zatvoru zbog tučnjave. Baš i ne zvuči kao materijal za komediju, zar ne?

Ali Hae-jun Lee uspijeva, u najboljoj maniri azijske kinematografije kombiniranja, miješanja i igranja s naizgled 'suprostavljenim' sastojcima pa dostavlja urnebesno duhovit i urnebesno depresivan feelgood film u isto vrijeme, iznimno dobru i inteligentnu filmčinu koja i više nego sjajno funkcionira na jako puno razina, i kao potresna obiteljska drama, i kao sportska komedija.

S hvaljenjem 'Like A Virgin', usput rečeno, načimamo sezonu preporuka onih filmova koji su trebali upasti na listu najboljih 2006. godine, ali smo ih nažalost uspjeli pogledati tek 2007. Bit će toga još, ali nećemo se ljutiti ako i vi propušteno počnete nadoknađivati ovim pravim malim biserom.

Opsesija
Opsesija
Ssireum, korejsko hrvanje
Ssireum, korejsko hrvanje

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: