‘Hard Revenge Milly – Bloody Battle’ (2009) | Žuti titl

‘Hard Revenge Milly – Bloody Battle’ (2009)

Milly u problemima
Milly u problemima

Vratila se MIlly.

A novo omiljeno oružje su joj nunčake koje pucaju iz drški! I imaju laserski nišan! Nastavak osvetničkog Japana donosi još nekoliko noviteta, prije svega bolje produkcijske uvjete, trajanje od 74 minute i još jednu ženu koja 'pomaže' našoj heroini.

U svakom slučaju, radnja se nastavlja tamo gdje smo stali – Milly je obavila osvetu, no nakon toga izgubila smisao života pa ga opet pronašla u borbi sa svime što joj se nađe na putu, obzirom da je manijaci samo salijeću s namjerom da je skrate za glavu, tj. ovog se puta osvete njoj. Jedan od takvih je i homoseksaualni ubojica, čije je tijelo također izgrađeno ne samo od mišića i kostiju, već i kablova i čelika…

U konačnici ima nešto manje gorea (ali nije da ga nema, dapače) te kao da se pomalo izgubio sirovi šarm prvog dijela, ali 'Bloody Battle' je svejedno fun-fun-fun, nakrcan tučnjavama i ludim idejama, plus što ima još jednu lijepu Japanku tako da se stvarno nemamo razloga buniti. Čekamo treći.

Lijepo pojačanje
Lijepo pojačanje
Još jedno virkanje kroz rupu
Još jedno virkanje kroz rupu

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj