‘Horny House Of Horror’ (2010) | Žuti titl

‘Horny House Of Horror’ (2010)

Monokl

Monokl

Krvavi japanski kupleraj.

‘Splat pack’ – kad dobiješ nadimak, znaš da si na putu do legende, a tim iza etikete Sushi Typhoon taj će status svakako dobiti za koje desetljeće, kao jedna od najzanimljivijih stvari koja se danas događa na sceni indie filmova, suluda produkcija uradaka jedinstvene estetike i poetike, tj. nikad luđeg miksa krvi i sisa snimljenog za taman toliko malo novca da se može, ali da pri tome ne bude negledljivo prejeftino. Doduše, ne treba zaboraviti da ovo službeno nije djelo iz produkcije Sushi Typhoon – ali jest ista ST ekipa s resursima druge kompanije i isti stil, povrh svega.

Naime, ‘Horny House Of Horror’ režirao je Jun Tsugita, scenarist ‘Mutant Girls Squad’, dok je za efekte zadužen jedan i jedini Yoshihiro Nishimura. Priča je, možete naslutiti po naslovu, vrlo jednostavna – tri frajera dolaze u kupleraj po seks, ali pronađu pravu kuću strave u kojoj zaposlene djevojke vole raditi sushi od penisa i zagristi ga dok je još pričvršćen za tijelo. Između ostalog.

Počinje kao klasična pinku komedija s galerijom novih gravure i AV zvijezda, a negdje oko polovine Nishimura jaaako polako dolazi na svoje; rezultat svakako nije jedan od najboljih u katalogu, ali čini se da film ionako nije imao ambicije stajati uz bok klasicima. Ostaje nam zabavnih, taman 70-ak minuta još jednog niskobudžetnog ludila s dalekog, ali i dalje jedinstvenog kreativnog otoka.

Bogatstvo usluga

Bogatstvo usluga

Biraj!

Biraj!

 

 

 

 

 

 

 

Horny House Of Horror Trailer by XshootX

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj