‘No One Lives’ (2012) | Žuti titl

‘No One Lives’ (2012)

Aha, toples MMA!

Aha, toples MMA!

Ryuhei Kitamura uzvraća udarac!

Ajde konačno! Ponosni autor ‘Versusa’ u svojoj novoj (zapadnjačkoj) karijeri napokon je napravio nešto istinski vrijedno svog statusa.

Naravno, ne znači da se dočepao budžeta kojim su raspolagale neke druge gastarbajterske kolege pa su to još uvijek dobrim dijelom B vode, ali gotovo savršene za njegovu igru, onda kada smanji CGI krv i pusti kočnicu kako želi – zbog čega ovaj kidnap/revenge/torture/triler/horor ispunjava sve potrebne žanrovske uvjete za sjajan ponoćni provod uz dobru staru osvetu s mirisom slashera i goretastične užitke njezinog procesa.

‘No One Lives’ nas vodi u američku pripizdinu, gdje zla obitelj mlati lovu otimajući turiste. Jednog dana otmu krivog čovjeka, a ono što slijedi… pa, naslov vam otkriva dosta toga. U svakom slučaju, kad Kitamura kaže da su mu glavni izvor inspiracije američki horori i akcići iz osamdesetih, definitivno ne laže.

Aha, ubojstvo policijskim lisicama!

Aha, ubojstvo policijskim lisicama!

Aha, ubojstvo bolničkim kartonom!

Aha, ubojstvo bolničkim kartonom!

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj