‘The Video Dead’ (1987) | Žuti titl

‘The Video Dead’ (1987)

A danas na programu...
A danas na programu…

Zombiji napadaju iz televizora!

Nema ništa bolje nego u blagdanske dane sjesti pred TV i pogledati kakav zagubljeni horor klasik iz osamdesetih. Poput, vidi vraga, ovog, kultne STV sage o televizoru na kojem se konstantno vrti film 'Zombie Blood Nightmare', a čiji zombiji izlaze iz malog ekrana pa ubijaju vlasnika katodne cijevi, kao i svakoga tko se nađe u blizini.

Tinejdžer koji puši travu i njegova starija sestra pronalaze ukleti TV nakon što se dosele u kuću čijeg je starog vlasnika već smaknuo živi mrtvac, a prva žrtva u njihovom kućanstvu bila je susjedina pudlica.

Tko je sljedeći i ima li spasa od podivljalih zombija?

STV produkcija danas možda i podrazumijeva hrpetinu negledljivog amaterskog sranja prepunog lošeg CGI-ja i jadnih imitacija prošlosti, ali osamdesetih, ovo jest bila 'prošlost', kada amatersko sranje bilo je itekako gledljivo i zabavno. I bez CGI-ja.

Grozne frizure, loša glazba, očajna gluma, gore, gumene maske, fora ubojstva… – sve komponente 80's video spektakla su ovdje, kao i ona najvažnija: neopisiva zabava.

Zavođenje iz TV-a
Zavođenje iz TV-a
Nasmiješeni zombi
Nasmiješeni zombi

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: