‘Welcome To The Jungle’ (2013) | Žuti titl

‘Welcome To The Jungle’ (2013)

Komodo zmaj

Komodo zmaj

Biznis, tropi, seksualni kult i jedan Van Damme.

Šest je godina prošlo otkada je JCVD sa ‘JCVD’ pokazao da zna glumiti – ipak, vrlo se brzo sunovratio natrag u bezdan nebitne B-produkcije, a negdje usput uvjerili su ga da može biti i duhovit. Barem namjerno duhovit, jer još smo u ‘Krvavom sportu’ plakali od smijeha na Van Dammeove humiristične eskapade. Manje namjerne.

Taj netko bio je stanoviti Rob Meltzer, koji je lani snimio ‘Welcome To The Jungle’, komediju koja nije smiješna, ali srećom nije ni negledljiva, taman dovoljno zabavna da bezbolno možemo provjeriti komičarske sposobnosti junaka našeg djetinjstva. U ovoj sagi o team buldingu marketinških stručnjaka zatočenih na otoku s ubojitim tigrovima i manje ubojitim zmijama, ali itekako ubojitim poludjelim homo sapiensima, Van Damme je stručnjak za preživljavanje u divljinu.

Nažalost, u filmu ga ima sve zajedno možda 5 minuta pa kada ode jedini razlog za gledanje ostaje ponešto kreveljenja i dvije solidne fore na 90 minuta kilavosti.

Kad uredski štakori postanu indijanci

Kad uredski štakori postanu indijanci

 Tigar i zmaj


Tigar i zmaj

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj