‘Art Of The Devil 3’ (2008) | Žuti titl

‘Art Of The Devil 3’ (2008)

Neko ima crve u voću, a neko u trbuhu

Neko ima crve u voću, a neko u trbuhu

Novo natjecanje u pretjerivanju – jupi!

Bolji od prvog, lošiji od drugog, bila bi najkraća suma dojmova nakon gledanja najpoznatijeg tajlandskog gore spektakla. ‘Art Of The Devil’ daleko je najrazvikaniji tajlandski doprinos torture pornu (ali ne i najbolji Thai gore horor koji smo vidjeli ove godine – ‘Sick Nurses’ ih sve šiša za nekoliko koplja!), a ovaj nastavak unio je malu pomutnju u redove fanova, zato što je zapravo riječ o filmu koji se distribuira kao ‘Long khong 2’, a radnja se odvija prije drugog nastavka. Plus što prvi i drugi nemaju nikakve veze jedan s drugim.

Smušenost na stranu, sve to ionako je manje važno, kao što je manje važna radnja – i ovaj nastavak nastavlja tradiciju serijala u kojem je najvažnije eksplicitno i inovativno prikazivanje svih zamislivih i nezamislivih načina za mrcvarenje ljudskog tijela. Magija ovog puta susreće prijenos duhova iz jednog tijela u drugo, što za sobom povlači ne samo suludu scenu prisilnog abortusa, već i hrpetinu raspadajućeg mesa s crvima, jedno probadanje kapaka zihericama, šopanje škorpionom, trljanje soli u rane i zabijanje šila u glavu. I još ponešto, efektno i bombastično, kako se i očekuje. Ni manje, ni više.

Posjet okulisti koji se pamti

Posjet okulisti koji se pamti
Aha, baba napada samu sebe

Aha, baba napada samu sebe

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj