‘Boy Eats Girl’ (2005.) | Žuti titl

‘Boy Eats Girl’ (2005.)

ImageE ovo je bizarna kombinacija – irski film koji ima sve zakonitosti američke teen komedije, kao što su neukusan humor (primjerice, tip koji briše nos gaćicama maloljetne sestre djevojke koju je upravo poševio. I to radi pred njom…), pop-punk poskočice & balade na soundtracku te jedna pop zvijezda u glavnoj ženskoj ulozi (Samantha Mumba).


No ‘Boy Eats Girl’ istodobno je i zombi-horor-komedija sa stilom, prepuna ljudskog mesa gladnih zombija koji izgledaju kao bljedunjavi i pomalo natruli, ali inače normalni ljudi koji trče za svojim plijenom. Plus veliko gorefest finale nalik na stare radove Petera Jacksona, samo s većim budžetom. Priča je to o tinejdžeru kojeg vlastita majka vrati među žive, nakon što se (njezinom krivnjom) slomljenog srca on slučajno pijan objesi. Dan nakon uskrsnuća ode u školu i nastavi normalan život, ali sve je svjesniji da teško suspreže glad… Jako zabavno!


ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj