‘Crazy Lips’ (2000) | Žuti titl

‘Crazy Lips’ (2000)

Osugi s dildom u gubici

Osugi s dildom u gubici

Još jedan jako, jako čudan film. Iz Japana, šta pitate uopće…

 
Prvih pola sata je neka vrsta seks-horora, a onda odjednom posve poludi – nakon telekinetičkog lomljenja vrata, pojavljuju se FBI agenti i sve odlazi kvragu pa ono što se doimalo kao J-Horror postaje filmom koji s razlogom uspoređuju s ‘Visitor Q’.

Dobro, nije toliko dobar, ali pristojno njeguje svoj shock value u priči o blago rečeno disfunkcionalnoj obitelji i ‘doseljenicima’ u nju, ženskom mediju i njezinom asistentu, koji stvaraju totalni kaos pokušavajući odgonetnuti slučaj curica s odrezanim glavama.

Samo jedna scena govori sve – nakon što ‘posjetitelji’ objese detektiva nasred sobe, na svježu erekciju leša analno nabijaju kćer uz svesrdnu pomoć njezine majke i sestre. I to je samo dio gomile.

Nekrofilija, skalpiranje plavuše za vrijeme seksa, Ren Osugi s dildom i pištoljem, incest, borilačke vještine (s dinamičnim koreografijama HK stručnjaka!), masovni fajt sa sjekirama… Totalno nevjerojatno.

Bezglava parada

Bezglava parada
Krrrrrrrrrv

Krrrrrrrrrv

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj