‘Amok Train’ (1989) | Žuti titl

‘Amok Train’ (1989)

Vesna. Da, stvarno se tako zove

Vesna. Da, stvarno se tako zove

Horor sudbina djevice u Srbiji.

Godina 1989. bila je burno razdoblje za jugoslavensku politiku, ali to još nije zaustavilo strane producente da svoju lovu ostave u tada jeftinoj zemlji za velike filmske prilike pa treći kvazinastavak horor serijala ‘Beyond The Door’ odluče snimiti – u Srbiji! Sa srpskim glumcima, u paketu s glumačkom i filmskom ekipom Amerike i Italije.

‘Amok Train’ je, dakle, treći dio serijala ‘Beyond The Door’, koji je započeo još 1974. godine, urnebesna priča o američkim studentima koji dolaze u Srbiju upoznati Balkan. Jedna od njih je ne samo Srpkinja, već i djevica – kao stvorena za žrtvovanje Sotoni u otadžbini.

Najluđe od svega je što dugi dijalozi na srpskom (neopisivo očajno odglumljeni) nisu titlovani, a cjelina  je vrhunska, jako zabavna debilana, s pristojnom količinom gorea  i krvi (luda scena kapanja krvi iz vrata dekapitirane glave – po sisama!), crvima i maglovitom selendrom kroz koju piči nezaustavljivi ukleti vlak, kao kakva luda, jeftina sotonistička verzija ‘The Bullet Train’ (1975).

Nakon poljupca s crvima u ustima

Nakon poljupca s crvima u ustima
Prepolovljen između vagona

Prepolovljen između vagona

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: