‘Hatchet III’ (2013) | Žuti titl

‘Hatchet III’ (2013)

Pozdrav suncu

Pozdrav suncu

Treća nesreća.

Zar smo zbilja već dogurali do trećeg dijela? Franšize nas stvarno ponekad znaju iznenaditi – tko je mogao očekivati da će mala posveta 80’s gore horor/slasheru, nastala 2006., biti živa i sedam godina kasnije, s tri nastavka iza sebe.

Naravno, treći je možda najdebilniji od svih (Adam Green ga je napisao i producirao, a režirao ga njegov snimatelj BJ McDonnell), s najglupljom pričom i najgorom glumom do sada, ali to nimalo ne smeta, jer ‘Hatchet III’ dostavlja ono što od njega i očekujemo: zabavno krvoproliće i urnebesno pretjeravanje gorefestom. Egzekucijama koje su i u ovom nastavku srce cijele stvari, oko koje je izgrađena tamo neka priča.

A ona je – pogađate – temeljena na ideji da zli Victor Crowley, iako je zalegao na motorku krajem drugog dijela, i dalje živ. Kako ubiti duha? Lokalna novinarka ima ideju, dok šerif i specijalci imaju svoju. Tko će uspjeti – magija ili mitraljezi velikog kalibra?

Nemojte gledati da biste saznali, gledajte da bi stavili mozak ‘on hold’ i dobro se zabavili.

Higijena je važna

Higijena je važna

 Za ispod peke


Za ispod peke

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj