‘Negative Happy Chainsaw Edge’ (2007) | Žuti titl

‘Negative Happy Chainsaw Edge’ (2007)

Motorka dolazi!
Motorka dolazi!

Tokijski masakr motornom pilom.

Ne baš, ali da bar! 'Negative Happy Chainsaw Edge' je filmska adaptacija hit-romana kakav je mogao biti napisan i biti hitom samo u Japanu: neobična tinejdžerska ljubavna priča o djevojci Eri koja se svake noći iznova i iznova bori protiv opakog demona, nabildanog humanoida s glavom pod krpom, a koji se spušta s neba naoružan motornom pilom i pokuša ju prerezati napola.

Ona ga svake večeri ubode u srce i otjera, ali i ne ubije, jer 'Chainsaw Man' se vraća i vraća i vraća… A onda se u borbu uplete školarac Yosuke, koji joj pomaže u fajtovima, nošen, poetski rečeno, krilima ljubavi…

Osim što je malo repetativan i ne pretjerano duhovit onda kad se to trudi biti, 'Negative Happy Chainsaw Edge' je i dalje jedinstveno japanski, bizaran teen film, koji kombinira odličnu CGI akciju, vizualne ljepote, dramu i komediju u jednu solidno zabavnu, ali nažalost previše razvučenu i neuravnoteženu cjelinu.

Heroina
Heroina
Taktika? Kao pred grizlijem
Taktika? Kao pred grizlijem

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj