‘L’Immoralita’ (1978) | Žuti titl

‘L’Immoralita’ (1978)

Klinka i pedofil
Klinka i pedofil

Pedofil i serijski ubojica djevojčica, koji je silovao i brutalno ubio četiri klinke, pri bijegu od policije biva ranjen, ali ga spašava i liječi 11-godišnjakinja, zamatajući mu ranu pamučnim gaćicama koje je upravo skinila sa sebe.

OK, već u prvih pola sata jasno je da je ovaj film mogao nastati samo u talijanskoj produkciji sedamdesetih, jednom drugom vremenu i nekim drugim okolnostima, u eri u kojoj se uistinu moglo snimati sve što se poželjelo.

A u ovom se slučaju uopće ne radi o nekakvom amaterskom, turboniskobudžetnom blesavom povlačenju sustava za kitu – provokativan do boli i fantastično snimljen, 'L'Immoralita' je zapanjujuće 'bezobrazna', ambiciozna i mračna varijacija 'Lolite' u režiji Massima Pirrija. Uz djevojčicu i njezinu vezu s pedofilom (štoviše, ona ga štiti od policije iako zna što je učinio), tu je i priča o njezinoj majci, plavokosoj MILF-ači koja se ševi s frajerima jer joj je muž paraliziran pa na kraju i ulazi u ljubavni trokut s pedofilom i svojom kćerkom.

Naravno, ni to nije dosta pa u jednom trenutku doživljavamo i scenu seksa između 11-godišnjakinje i pedo-kilera!

A ako se gledajući pitate otkud ta divna glazba koja uz odličnu fotografiju i seting dodatno stvara fantastičnu atmosferu, tj. tko je 'krivac' za sve te savršeno aranžirane klavire i gudače, odgovor je – soundtrack potpisuje nitko drugo do li Ennio Morricone! Pitam se je li Akademija pogledala i ovaj film prije nego mu je uvalila Oscara za životno djelo, hehehe…

Klinka
Klinka
Pedofil
Pedofil

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj