‘Lone Wolf McQuade’ (1983) | Žuti titl

‘Lone Wolf McQuade’ (1983)

J.J. i njegova pištoljčina

J.J. i njegova pištoljčina

Chuck Norris vs David Carradine!

I jedan zli patuljak u invalidskim kolicima! S ogromnim zlatnim pištoljem! I imenom Falcon! Koji klasik! Dej dont mejk em eni mor, šta drugo da kažem!

Sve je jasno već od otvarajuće scene, kada Lone Wolf sam postrelja i prebije omalnji odred meksičkih razbojnika, u najboljoj maniri Schwarzeneggerovog bulletproof showa u ‘Commandu’ – Chuck Norris je J.J. McQuade, usamljeni vuk, jelte, teksaški rendžer (puno godina prije Walkera) koji ne poštuje autoritet i ne mari za dobar ugled, sve dok ima prilike istjerati pravdu svojim sredstvima. U ovom slučaju, boriti se protiv (a što nego) beskrupuloznog šefa narko kartela/trgovca oružjem (Carradine), koji snabdjeva sve svjetske teroriste, prvenstveno Arape i komunjare, naravno.

Ovaj film ima sve što jedan film treba imati: Chucka Norrisa koji spašava čovjeka iz auta koji netom nakon toga eksplodira; Chucka Norrisa koji se drži za krov jurećeg automobila; Chucka Norrisa koji vozi buldožer dok ga rešetaju; Chucka Norrisa koji sveti mrtvog prijatelja i ubijenog kućnog ljubimca; Chucka Norrisa koji spašava otetu kćer; zaljubljenog Chucka Norrisa (u slow motionu); Chucka Norrisa s crvenim povezom oko glave, okruženog hrpetinom uzija, bazuka i granata u velikom finalu; Chucka Norrisa koji se grozi žene koja mu usisava kuću pa baca vitamine s frižidera i urla kao da je upravo došao s Jerry Springer Showa: Where’s my beer?; Chucka Norrisa u jednom od najboljih akcionih filmova svih vremena.

Falcon

Falcon

Zli karate majstor Carradine u autu s tablicama Texas Carate

Zli karate majstor Carradine u autu s tablicama Texas Carate

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: