‘Singapore Sling’ (1990) | Žuti titl

‘Singapore Sling’ (1990)

Image
Uspomene iz djetinjstva

Legendarna atmosferična grčka arty-über-boleština.
Umjetnost je jako rastezljiv pojam, a način na koji Nikos Nikolaidis, jedan od najluđih i najinovativnijih (ali i najtalentiranijih i definitivno najhrabrijih) grčkih redatelja pristupa konceptu je manje-više jedinstven.

'Singapore Sling' je mini-teatar, saftni noir, detektivska priča iz pakla, monološka drama i sado-mazo soft-porno film u isto vrijeme, s rasponom uznemirujućih ideja kojih se ne bi postidio bilo koji desadovski genijalac s viškom potrebe da ih maestralno upakira i bez pardona dijeli s ostatkom svijeta.

Odakle početi?

Pa, ukratko – Singapore Sling (ime poznatog koktela i glavnog junaka) detektiv je zaljubljen u mrtvu djevojku, a tijekom potrage za njom završi u rukama dvije žene: majke i kćeri, koje ga vežu za krevet i otpočinju svoju seansu psihofizičkog iživljavanja. Kćer je otac silovao kad je imala 11 godina, a danas kao 20-godišnjakinja ima vruću lezbijsku vezu sa svojom majkom. Povraćanje je jedan od glavnih motiva sadoseksualne zadovoljštine pa tako gospodična riga po licu našeg junaka dok ga ševi, ali i u tanjure za vrijeme iznimno odvratnog prežderavanja. Singapore biva drman elektrošokovima, a majka jaše njegovu kitu dok mu se tijelo još drma od udara struje te mu se popiša po licu za vrijeme orgazma. A tu je i vrlo eksplicitna ženska masturbacija s kivijem. Eto što ti je art.

U paketu dolazi lijepa crno-bijela fotografija, predivna glazba, savršena atmosfera i suludi kraj. Sve što ti srce zaželi.

Image
Dobar tek
Image
All in the family

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: