‘Delirium: Photo of Gioia’ (1987) | Žuti titl

‘Delirium: Photo of Gioia’ (1987)

Ah… Serena Grandi!

 

DVD ovitak

DVD ovitak

Fakat Bava-junior u svojoj karijeri nije napravio ništa vrijedno spomena izuzev “Demons” 1 i 2 i “A Blade in the Dark”… I ovaj giallo je jad jada. Al’ ono zbog čega ga spominjemo je legendarna Serena Grandi na koju vrijedi potrošiti 90-tak minuta života. Gola, naravno. A dodatno uveseljava i mala uloga također gole i tada popularne Sabrine Salerno – poznata i kao talijanska Samantha Fox, ta prsata pjevačica pop pjesmuljaka tadašnjih 80- ih rasturala je čak i naše top liste (stariji se vjerojatno sjećaju superstupidnog hita “Boys, boys, boys!” i spota gdje Sabrini u bazenu iz oskudnog badića nonstop ispadaju…)

Pa, tko je tada bio u pelenama, piškio u pijesak ili još nije bio ni u planu, trk sad na YouTube pogledati taj klasik tada zabranjen u UK!). Dakle – uz njih gole, pojavljuju se i (obučene) Daria Nicolodi, Caprice a malu ulogu ima i George “Antropophagus” Eastman koji ovdje ima puno ugodnijeg posla sa Serenom nego u “Antropophagusu”… Prilično zvučni cast za ovako loš film.

 

Serena u sauni

Serena u sauni
Serena ispod Georgea Antropophagusa

Serena ispod Georgea Antropophagusa

Serena glumi Gioiu, nekad porno glumicu i bivši model golišavih fotografija a sada vlasnicu magazina “Pussycat” kojoj netko ubija suradnike na prilično inventivne načine. Njihova tijela fotografira ispred jedne od njenih polugolih jumbo fotografija u zamamnoj pozi. Kako žrtava ponestaje, očito je da dolazi i ona na red. Tko i zašto se nameračio na Serenu doznat ćete u jadnom raspletu sa besmislenim objašnjenjem i totalno razočaravajućim krajem.

Giallo za konzumirati i probaviti, bez posebnog after tastea kojeg od totalne bljutavosti i zaborava jedino spašava Serena.

Ah, Serena…

 

Serena iza žrtve

Serena iza žrtve
'Ajd nek' bude jedna i bez Serene...

‘Ajd nek’ bude jedna i bez Serene…

 

Image

Arminio
Voli sve što vole mladi ... iz 70-ih i 80-ih.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: