‘Azumi III: Female Ninja’ (2005.) | Žuti titl

‘Azumi III: Female Ninja’ (2005.)

ImageErotska, pinku verzija najpoznatije teen-pop chambare! Nažalost, ne ševi se Aya Ueto i nažalost, ova video jeftinjara prije sliči na Boru Leeja nego na nešto stiliziranije i, na kraju krajeva, zabavnije pinku eige na tržištu. No opet, svatko tko je volio mangu, Kitamurinu hit-adaptaciju ‘Azumi’ (2003) i nešto lošiji nastavak ‘Azumi 2: Death Or Love’ (2005), kojeg se ipak isplatilo pogledati zbog duela Aya Vs Chiaki Kuriyama, mora baciti oko na ovo ‘nezakonito dijete’ serijala o mladoj ženskoj ubojici oboružanoj katanom, a koji se sada službeno zove ‘Kasumi’, jer su izdavači promijenili ime kod reizdanja, kako bi izbjegli zakonske probleme s vlasnicima prava na izvornik.


Rezultat je priča o djevojci ‘Kasumi’ koja odmah u prvih pet minuta pokaže sise, a zatim pomaže u obrani zemlje od napadača, usput planiravši osvetu protiv tipa koji ju je silovao. U konačnici čak i seksa ima zabrinjavajuće malo, a i njega ne bih preporučio onima koji nisu navikli na drugačije, japansko poimanje izraza ‘soft pornjava’.


ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.Komentiraj

Logiraj se preko:


*