‘Dentist 2’ (1998.) | Žuti titl

‘Dentist 2’ (1998.)

ImageJedan od onih nastavaka koje idete gledati s nestrpljenjem i koji se nakon gledanja ispostavi ne samo jednako dobar kao i prvi, već i bolji od prvog dijela! Recept je isti, samo potenciran na pedesetu.

Dr. Allen Feinstone (i dalje legendarni Corbin ‘Zakon u Eleju’ Bernsen) bježi od zločina iz prvog dijela i skriva se na selu, gdje kao Dr. Caine otvara svoju ordinaciju i zaljubljuje se u lokalnu djevojku. Ipak, normalan život je predosadan pa jednog dana, potaknut bijesom, započne novu rundu sveopćeg pokolja.

Ludi zubar vadi skriveno oružje iz zašivene rane na ruci (!), reže se britvom kako bi spriječio napade ludila, leži dok mu bivša žena uvaljuje ostatak svog odrezanog jezika u grlo (kojeg je, sjećamo se, on ocfikario), a na kraju se pretvora u Jacka Nicholsona i Pinheada u jednom!

Injekcije, lomljava, grgljanje, gnoj, nabadanje – zubari su sami po sebi horor, ali ovako upakirana formula ponovo lupa na kvadrat! Drill ’em, fill ’em, bill ’em!

ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj