‘Erotic Nights Of The Living Dead’ (1980.) | Žuti titl

‘Erotic Nights Of The Living Dead’ (1980.)

Image Image

Bizarna kombinacija hard-core (oralno i masturbacija da) i soft core (penetracija ne) pornića te horora sa zombijima, film kakav je mogao snimiti samo ludi Joe D’Amato (‘Emanuelle And The Last Cannibals’, 1977.) i to s Laurom ‘Black Emanuelle’ Gemser u ulozi Lune, tajanstvene žene iz šume. Na otoku, na koji dolaze mornar, biznismen i njegova cura, postajući žrtve pomahnitalih živih mrtvaca stvorenih zlom voodoo magijom.

Spoj pornjave i zombi horora utoliko je luđi ako znamo da se u njemu nalazi i scena seksa boce šampanjca i striptizete. S orgazmom. Boce, ne žene.

I da, ako itko ima integralnu (121 minuta; dodatne minute film vjerojatno pretvaraju u jači hard core porno) ili barem verziju s engleskim titlom i dubbingom neka se javi, jer u našem se posjedu nalazi samo čudna, 105 minuta duga cut kopija s talijanskim i njemačkim dubbingom koji se izmjenjuju svakih nekoliko minuta (?).

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.Komentiraj

Logiraj se preko:


*