‘Sweet Sex And Love’ (2003) | Žuti titl

‘Sweet Sex And Love’ (2003)

Slatka guza
Slatka guza

Korejska seksualna revolucija na djelu.

Nazovite to soft pornićem, nazovite to festivalskom dramom s rubno eksplicitnim scenama seksa, meni je svejedno – 'Sweet Sex And Love' film je koji je već u startu jasno definiran naslovom, drama prepuna seksa, soft pornić s dramom kao temeljem.

Zanimljivo je gledati kako kultura jedne zemlje i industrija zabave odgovaraju na naglo slabljenje moralnih zakona, a velika seksualna revolucija koja je u korejskom filmu (ali i popularnoj kulturi) na djelu posljednjih desetak godina, grana se u raznim pravcima – od seksi komedija po uzoru na Amerikance osamdesetih do drama u kojima se glumci zamalo pa zapravo i poševe. Drama poput ove.

No, 'Sweet Sex And Love' govori o ženi koja pronalazi drugog muškarca nakon što joj dosadi prvi. Pa se karaju kao zečevi. Kada se naviknu na seks jedno s drugim, shvate da im osim toga baš i ne ostaje nešto drugo za vezu. Pa onda i ta promjena počne dosađivati…

Film se tako predstavlja kao depresivna drama o ljubavnim tegobama, ali se zapravo prodaje kao korejska varijanta pinku eige.

Slatki seks
Slatki seks
Slatka ljubav
Slatka ljubav

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.Komentiraj

Logiraj se preko:


*